Ang mitt forrige innlegg

Av noen av kommentarene jeg har fått på mitt forrige innlegg ang skrivefeil kan det virke som noen tror jeg er ute etter å "ta" folk med dysleksi, det er helt feil. At folk med dysleksi vil skrive er supert, de/dere legger nok mye mer energi og tid på innleggene enn de fleste som er så heldige å ikke ha dysleksi.

Kort sagt: All honnør til dere med dysleksi som blogger!

2 kommentarer

Belinda.

16.03.2016 kl.12:57

Helt enig med du! Jeg er en rettsskrivningsfantast, så skjønner godt hva du mener.

Jeg tror det er "lett" for folk med dysleksi å føle seg angrepet. Ikke rart, så mye nedlatende dritt som mange av dem har måttet tåle. Ikke bare før, men også nå, i 2016, blir enkelte dyslektikere stemplet som dumme. Helt utrolig! Min erfaring er, som din, at dyslektikere bruker enormt mye tid og ressurser på å skrive rett.

Jeg synes folk som kan, men ikke gidder, skrive ordentlig, er late. Bloggere som kan, men ikke gidder, respekterer ikke leserne sine! Å skrive på dialekt er bare tull! Jeg orker ikke lese kav trøndersk (er bergenser selv, og gidder ikke lese på "bergensk" heller, så det er sagt!).

Forøvrig ser jeg du blidgjorde leserne dine, ved rett og slett forklare hva du mente. Du ga, og fikk, respekt.

Hatten av ;)

Arbeidskar

16.03.2016 kl.19:06

Belinda.: Jeg absolutt perfekt selv, men jeg prøver i hvert fall! ;-)

Jeg hverken skriver eller gidder lese dialekt selv, foretrekker absolutt bokmål, men klarer da å knote meg gjennom nynorsk også, altså lese, ikke skrive nynorsk...

Skriv en ny kommentar

Arbeidskar

Arbeidskar

37, Sørum

Opprinnelig fra Namdalen, bor på en gård i Sørum sammen med hunden Odin. Jobber med transport, fritiden går med på båtliv, jakt, skyting, leke handyman, og hunden min Odin. Jeg kan nås på kenneth@knor.no

Kategorier

Arkiv

hits