Havnet i Helvete!!!

Det ble ingen hare på meg på denne jaktturen, men på vei hjem måtte jeg i hvert fall dra innom å ta bilde av dette skiltet!

Nå har jeg ca 25 mil å kjøre hjem før jeg skal hente Odin som har vært hos barnevakten siden onsdag, så blir det tog og t-bane til Økern for å hente firmabilen som har fått service og eu-kontroll mens jeg har vært på jakt.

4 kommentarer

Maren

25.10.2015 kl.13:06

Stilig, ikke alle har vært i Helvete:). Odin blir sikkert glad, kjør forsiktig hjem. Egentlig ikke så veldig synd at det ikke ble utbytte på deg da:):). Haren er fine dyr:)

Arbeidskar

25.10.2015 kl.13:25

Maren, jeg har en følelse at vi ikke kommer til å bli enige når det gjelder jakt... ??
Jeg synes også at harer er fine dyr, som de fleste andre dyr egentlig, men siden jeg spiser kjøtt synes jeg jakt er en bra ting.

Hvis man for eksempel sammenlikner en elg og en okse, har elgen hatt et fritt og fint liv frem til den blir skutt, mens oksen har stått på bås og vært inngjerdet hele livet, før den blir lastet på en lastebil og kjørt mange mil før den blir avlivet og slaktet.

Jakt handler også om å regulere bestanden av de artene det jaktes på, og den utføres så humant som mulig.

Ha en fin søndag! ?

MammaBoka

25.10.2015 kl.15:53

Du skriver alltid så mye bra!

Fast leser fra Larvik her!

Følger deg bestandig for du er så flink! :D

Arbeidskar

25.10.2015 kl.17:09

Takk takk, hyggelig å høre!
Jeg prøver å skrive om ting jeg ville lest selv, og gjerne med et lite glimt i øyet. ??

Ha en fin kveld!

Skriv en ny kommentar

Arbeidskar

Arbeidskar

37, Sørum

Opprinnelig fra Namdalen, bor på en gård i Sørum sammen med hunden Odin. Jobber med transport, fritiden går med på båtliv, skyting, leke handyman, Odin, og etterhvert jakt.

Kategorier

Arkiv

hits