Havnet i Helvete!!!

Det ble ingen hare på meg på denne jaktturen, men på vei hjem måtte jeg i hvert fall dra innom å ta bilde av dette skiltet!

Nå har jeg ca 25 mil å kjøre hjem før jeg skal hente Odin som har vært hos barnevakten siden onsdag, så blir det tog og t-bane til Økern for å hente firmabilen som har fått service og eu-kontroll mens jeg har vært på jakt.

4 kommentarer

Maren

25.10.2015 kl.13:06

Stilig, ikke alle har vrt i Helvete:). Odin blir sikkert glad, kjr forsiktig hjem. Egentlig ikke s veldig synd at det ikke ble utbytte p deg da:):). Haren er fine dyr:)

Arbeidskar

25.10.2015 kl.13:25

Maren, jeg har en flelse at vi ikke kommer til bli enige nr det gjelder jakt... ??
Jeg synes ogs at harer er fine dyr, som de fleste andre dyr egentlig, men siden jeg spiser kjtt synes jeg jakt er en bra ting.

Hvis man for eksempel sammenlikner en elg og en okse, har elgen hatt et fritt og fint liv frem til den blir skutt, mens oksen har sttt p bs og vrt inngjerdet hele livet, fr den blir lastet p en lastebil og kjrt mange mil fr den blir avlivet og slaktet.

Jakt handler ogs om regulere bestanden av de artene det jaktes p, og den utfres s humant som mulig.

Ha en fin sndag! ?

MammaBoka

25.10.2015 kl.15:53

Du skriver alltid s mye bra!

Fast leser fra Larvik her!

Flger deg bestandig for du er s flink! :D

Arbeidskar

25.10.2015 kl.17:09

Takk takk, hyggelig hre!
Jeg prver skrive om ting jeg ville lest selv, og gjerne med et lite glimt i yet. ??

Ha en fin kveld!

Skriv en ny kommentar

Arbeidskar

Arbeidskar

37, Srum

Opprinnelig fra Namdalen, bor p en grd i Srum sammen med hunden Odin. Jobber med transport, fritiden gr med p btliv, skyting, leke handyman, Odin, og etterhvert jakt.

Kategorier

Arkiv

hits