Aktiv helg!

Dette har vært en aktiv/travel helg.
Etter jobb på fredag kjørte jeg ned til Ikea på Furuset for å hente et skap for moren til en kamerat som har kjøpt seg hus. Så ble det en tur hjemom for å spise og lufte Odin før vi dro til Begnadalen i Valdres.

Lørdagen gikk med til montering av skap, soddspising og opplasting av returvarer til Ikea. Etter å ha kjørt ned til Ikea for å levere inn returen var det bare å komme seg hjem til sofaen.

Søndagen startet med rådyrjakt, holdt på fra 08.30 til kl 14, vi hadde flere loser og begge de to andre så rådyr, men uten å komme på skuddhold. Jeg så ingen dyr.

På ettermiddagen kom en kamerat innom for å få lagt om til vinterdekk, det kom også en fyr innom for å kjøpe et sett hjul jeg har hatt ute på finn.no.

Så var det på tide med middag, lagde ytrefilet av svin med gulerøtter og fløtegratinerte poteter som jeg spiste mens jeg så Rosenborg - Haugesund, en kamp som ble litt for spennende for min smak... 😉

Nå er det natta her, må være på Gardermoen kl 07.00 for å hente to paller som må være levert på Fornebu før kl 09.00.

2 kommentarer

mediakaos

02.11.2015 kl.12:09

Hsres ut som en hektisk men veldig ok helg. Ha en fn mandag!

Arbeidskar

04.11.2015 kl.22:17

mediakaos: Greit ha noe gjre s man fler man fr noe ut av helgen! :-)

Skriv en ny kommentar

Arbeidskar

Arbeidskar

37, Srum

Opprinnelig fra Namdalen, bor p en grd i Srum sammen med hunden Odin. Jobber med transport, fritiden gr med p btliv, skyting, leke handyman, Odin, og etterhvert jakt.

Kategorier

Arkiv

hits