Mat for Mons!

Kan ikke spise BARE ferdigmat, dagens middag ble pinnekjøtt med rotmos og mandelpoteter.

Nam!

7 kommentarer

Terje og Yvonne

26.03.2016 kl.21:23

Åhhh, dette er det beste vi vet! <3 Men vi spiser det kun på julaften og nyttårsaften, sikkert derfor det er så fantastisk godt også :)

Kos deg masse og nyt måltidet!

Arbeidskar

26.03.2016 kl.22:12

Terje og Yvonne: Det var kjempegodt! Det ble kjøpt inn til jul, men jeg lå syk med heftig feber det meste av julen så det ble dårlig med pinnekjøtt da...

Marielle Bratthammer

26.03.2016 kl.21:45

Såå mye bedre enn fjordland ;)

Arbeidskar

26.03.2016 kl.22:13

Marielle Bratthammer: Absolutt, men pinnekjøtt må vannes ut i en "evighet" og dampes i tre timer, ikke noe jeg har tid til i hverdagen... :-P

Jack

26.03.2016 kl.22:22

Det var noen flotte og kjøttfulle pinner. Herregud, det hadde smakt nå :-D og så den nydelige pinnekjøttduften ahhhh... Men rotmos? Er det kålrabistappe?

Arbeidskar

26.03.2016 kl.22:27

Jack: Rotmos og kålrabistappe er vel mer eller mindre det samme ja. Tror muligens det er gulerøtter i tillegg i rotmosen. Jukset litt å kjøpte en pakke ferdig rotmos i butikken, ikke pulver ala Toro, men en liten vakumert pakke.

Jack

26.03.2016 kl.22:33

Den vakumerte kålrabistappen er helt innafor, ganske god faktisk. Vel overstått herremåltid :-)

Skriv en ny kommentar

Arbeidskar

Arbeidskar

37, Sørum

Opprinnelig fra Namdalen, bor på en gård i Sørum sammen med hunden Odin. Jobber med transport, fritiden går med på båtliv, jakt, skyting, leke handyman, og hunden min Odin. Jeg kan nås på kenneth@knor.no

Kategorier

Arkiv

hits