Mat for Mons!

Kan ikke spise BARE ferdigmat, dagens middag ble pinnekjøtt med rotmos og mandelpoteter.

Nam!

7 kommentarer

Terje og Yvonne

26.03.2016 kl.21:23

hhh, dette er det beste vi vet! <3 Men vi spiser det kun p julaften og nyttrsaften, sikkert derfor det er s fantastisk godt ogs :)

Kos deg masse og nyt mltidet!

Arbeidskar

26.03.2016 kl.22:12

Terje og Yvonne: Det var kjempegodt! Det ble kjpt inn til jul, men jeg l syk med heftig feber det meste av julen s det ble drlig med pinnekjtt da...

Marielle Bratthammer

26.03.2016 kl.21:45

S mye bedre enn fjordland ;)

Arbeidskar

26.03.2016 kl.22:13

Marielle Bratthammer: Absolutt, men pinnekjtt m vannes ut i en "evighet" og dampes i tre timer, ikke noe jeg har tid til i hverdagen... :-P

Jack

26.03.2016 kl.22:22

Det var noen flotte og kjttfulle pinner. Herregud, det hadde smakt n :-D og s den nydelige pinnekjttduften ahhhh... Men rotmos? Er det klrabistappe?

Arbeidskar

26.03.2016 kl.22:27

Jack: Rotmos og klrabistappe er vel mer eller mindre det samme ja. Tror muligens det er gulertter i tillegg i rotmosen. Jukset litt kjpte en pakke ferdig rotmos i butikken, ikke pulver ala Toro, men en liten vakumert pakke.

Jack

26.03.2016 kl.22:33

Den vakumerte klrabistappen er helt innafor, ganske god faktisk. Vel oversttt herremltid :-)

Skriv en ny kommentar

Arbeidskar

Arbeidskar

37, Srum

Opprinnelig fra Namdalen, bor p en grd i Srum sammen med hunden Odin. Jobber med transport, fritiden gr med p btliv, jakt, skyting, leke handyman, og hunden min Odin. Jeg kan ns p kenneth@knor.no

Kategorier

Arkiv

hits