Odin 10 år!


Foto: Jurgen Schepp

 

I dag er det hele 10 år siden den lille rampen min ble født! 

Første gangen jeg så han var da jeg var å besøkte Kennel Skattejakten da valpene var to uker gamle. Jeg var så heldig å få velge valp først, og må si jeg er veldig fornøyd med valget!

Siden jeg ikke er den som tar mest bilder akkurat, og sikkert har byttet mobil 15 ganger på de 10 årene jeg har hatt Odin, har jeg ikke så mange bilder fra da han var liten. Angrer litt nå på at jeg ikke tok vare på dem...

Da jeg var å hentet han fra kennelen fikk jeg se at den ene søsteren hans, Milo, også skulle til Sagene. Vi møttes tilfeldigvis i parken samme sommer, og har hatt litt kontakt siden.


Foto: Julie from

Foto: Julie From

Odin har vært med meg en del på jobb, både i bil og på kontor, men har i de siste årene stort sett vært hjemme, om jeg ikke har vært på langtur.Her hadde Odin besøk av Milo på jobb, han er mest bilvant. Legg merke til rånerarmen i vinduskarmen! :-)


Odin på jobb ved Kikutstua, sist vi var her gikk vi fra Harestua til Sognsvann!


Odin i solnedgang...


En sliten Odin på hotell i Kristiansand etter en lang arbeidsdag.


På plass på kontoret!
 

 

Å slappe av er noe han virkelig kan, eller ligge på lading som jeg også kaller det. 

En vanlig morgenrutine hos oss er at jeg står opp og hopper i dusjen, når jeg er ferdig dusjet vekker jeg Odin og "tvinger" han ut så han får gjort fra seg mens jeg kler på meg. Etter noen minutter står han på trappa og sier fra om at han vil inn. Etter å ha spist litt frokost hopper han til sengs igjen. 

Tror et hundeliv kan være ganske så fint!
Favorittplassen, oppå sofaen.Ser ikke ut som han har lyst til å stå opp enda...Det er visst ikke så verst å ligge i armkroken litt heller...
 

Han har også vært litt sammen med søsteren etter at de ble voksne.

Disse bildene er tatt av Julie From.
Han var på besøk der på 17. Mai et år mens jeg var på jobb, ser ikke ut som han var heeelt fornøyd med å bli pyntet... :-)

 

For noen år siden flyttet vi til en gård i Sørum, der vi bor i et bittelite hus, men med masse plass utenfor. Tror dette må være paradis for en hund! Her kan han gå løs ute, løpe bort til naboene i nabohuset for å få en godbit hvis han vil, og ellers bare kose seg.

video:280316 1334

Bortsett fra at han måtte kastreres pga hormonforstyrrelser for noen år siden har han holdt seg frisk og rask, uten noen problemer.
Girl running in the blue lanes of Chefchaouen medina
Ikke helt fornøyd med "lampeskjermen"...


Nå skal han få pakken sin, en gris fra Biltema som holder 10-15 minutter før den er ødelagt. Kortvarig glede, men han blir veldig glad for den!

 

Han er faktisk på Facebook også, Odin Nordahl. Jeg kjedet meg da jeg lå med influensa for 6-7 år siden, og opprettet en profil på han. Han er ikke så aktiv der akkurat, men har faktisk hele 88 venner, der bare 73 er felles med meg! 

8 kommentarer

Julia Sofie

28.03.2016 kl.13:45

Gratulerer til Odin;) Herlig og søt hund;)

Arbeidskar

28.03.2016 kl.13:48

Julia Sofie: Takk takk, han er en søt liten ramp! :-)

Terje og Yvonne

28.03.2016 kl.13:56

Gratulerer så mye til Odin <3 Schæferjentene her hilser masse og sender snutesuss og poteklask! De sier også det at han holder seg godt for alderen ;) Hehe! Håper han får en fin dag med matfar :)

Arbeidskar

28.03.2016 kl.14:01

Terje og Yvonne: Hehe, han begynner å bli litt hvitere i håret her og der, akkurat som faren... ;-)

Marielle Bratthammer

28.03.2016 kl.14:31

Hehe, gratulerer så masse med dagen!! Nitro sender et aldri så lite bursdagsbjeff til Odin! :D

Arbeidskar

29.03.2016 kl.04:05

Marielle Bratthammer: Odin takker og bukker!

Tone V.

28.03.2016 kl.16:52

Gratulerer så mye med dagen til Odin ❤️ Virkelig flott hund :) og jeg digger hundesengen hans på jobben din ;)

Arbeidskar

29.03.2016 kl.04:08

Tone V.: Takk for det, jeg er (stort sett) veldig fornøyd med han! Han "hører dårlig" noen ganger og røyter veldig, men eller er han helt super! Den hundesengen var han ikke så glad i, den var vel egentlig i minste laget. Er usikker på om jeg har den i verkstedet eller kastet den da jeg sluttet i forrige jobben...

Skriv en ny kommentar

Arbeidskar

Arbeidskar

37, Sørum

Opprinnelig fra Namdalen, bor på en gård i Sørum sammen med hunden Odin. Jobber med transport, fritiden går med på båtliv, jakt, skyting, leke handyman, og hunden min Odin. Jeg kan nås på kenneth@knor.no

Kategorier

Arkiv

hits