Av med "vinterfrakken"!

Nå er det ikke lenge til båten skal på vannet igjen, allerede neste lørdag er det min tur.
Pga sykdom og mange andre prosjekter er jeg litt på etterskudd med det som skal gjøres før båten settes ut, derfor ble det en liten økt der i dag.

Sånn har båten stått i vinter.

Pressenningen var fort gjort å få av, bare å klippe av tauene til spylervæskekannene som holdt den på plass.
Fikk hjelp av en hyggelig dame som tilfeldigvis passerte til å brette sammen pressenningen, så for en gangs skyld tar jeg den ikke med hjem som en stor ball! :-)

Etter litt mer eller mindre utrygg klatring rundt på båten er også pressenningsstativet demontert, og kalesjen er på plass.

Det var det jeg hadde ork til å gjøre i dag, i morgen blir det vasking av skroget under fenderlisten og skraping av gammelt bunnstoff.
Må også prøvestarte motoren så jeg rekker å fikse evt feil.

En kveld til uka blir det å smøre på nytt bunnstoff, og så er båten klar til å flyttes til Leangbukta der den ligger på sommeren.

Det er en god del som må gjøres der før båten er helt klar for sesongen, men da haster det ikke like mye lenger. Båten skal jo vaskes både utvendig og innvendig, det skal byttes olje osv, men det kan gjøres med båten på vannet.

#nidelv #båtliv #båt

2 kommentarer

Jack

16.04.2016 kl.18:14

Da kan sommeren komme!

Arbeidskar

16.04.2016 kl.23:28

Jack: Sommeren kan komme når som helst, men skulle gjerne hatt et par uker til for å få ferdig båten... ;-)

Skriv en ny kommentar

Arbeidskar

Arbeidskar

37, Sørum

Opprinnelig fra Namdalen, bor på en gård i Sørum sammen med hunden Odin. Jobber med transport, fritiden går med på båtliv, jakt, skyting, leke handyman, og hunden min Odin. Jeg kan nås på kenneth@knor.no

Kategorier

Arkiv

hits