Testet - Pizzabakeren Kolbotn

I dag avsluttet jeg arbeidsdagen på Trollåsen, og siden jeg måtte rett til Asker for å få på bunnstoff på båten før den blir satt på vannet i morgen ble det pizza til middag (/lunch) i dag.

Jeg har aldri prøvd Pizzabakeren før, så fant ut at jeg skulle teste det i dag. De har en avdeling på Kolbotn som ikke er så langt fra Trollåsen.

Pizzabakeren baker nye bunner hver dag, noe som gjør at bunnene er ferske og fine. Ulempen med det er at de var utsolgt for medium bunner allerede kl 18.30 da jeg bestilte, så jeg måtte gå for en stor en.
Jeg har ikke sjans til å spise en stor pizza på en gang, så det blir nok pizza til kveldsmat også. 😉

Pizzaen var god, jeg gikk for en med kjøttdeig, bacon og ananas. Siden de bruker store baconskiver ser man at man får mye og skikkelig bacon, men om de hadde delt opp baconet i litt mindre biter hadde den jo blitt bedre fordelt utover pizzaen.

Ellers var pizzaen god på smak og med god bunn.

Betalte ca 185,- for den, noe som absolutt ikke er ille for en stor og fersk pizza!

Jeg var nok der i den verste tiden, da folk både bestiller pizza hjem og til overtidsmat, så det tok ca 30 minutter fra jeg bestilte til pizzaen var ferdig.
Dette fikk jeg beskjed om da jeg bestilte, så jeg kunne gå en tur på butikken mens jeg ventet.

Da jeg åpnet esken for å spise så jeg at de hadde sendt med en pose puzzakrydder, BRA!
Da kan folk velge selv hvor mye krydder de vil ha, jeg endte opp med å ha på et lite dryss.

Totalvurdering: Det hadde vært kjekt om de hadde alle størrelsene, kunne evt hatt noen hjemmelagde bunner i reserve i fryseren? Savner også litt bedre fordeling av fyllet.
Pluss for hyggelig personale, bra pris og krydderpose.

Kommer nok til å kjøpe pizza her igjen ved en senere anledning!

Terningkast: 5

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arbeidskar

Arbeidskar

37, Sørum

Opprinnelig fra Namdalen, bor på en gård i Sørum sammen med hunden Odin. Jobber med transport, fritiden går med på båtliv, jakt, skyting, leke handyman, og hunden min Odin. Jeg kan nås på kenneth@knor.no

Kategorier

Arkiv

hits