Lunchtips - Meny Vollebekk

For oss som jobber i bil kan det ofte være en utfordring å få tak i noe godt og fristende til lunch.

Matpakke er jo vel og bra, men man kan bli lei av å spise mer eller mindre det samme hver dag, noen kantine har man ikke, og å få varmet middagsrester fra dagen før er også vanskelig.

Jeg svinger ofte innom Meny Vollebekk, som ligger i Brobekkveien i Oslo, de satser på lunch i ferskvaredisken, med masse forskjellige retter. De har også satt opp bord og stoler etter kassene, slik at man kan sitte der å spise.

Kommer man innom her ved lunchtider sitter det mange håndtverkere å spiser der, og det er kø ved varmmaten, så det ser virkelig ut til at de har truffet et marked.

I dag gikk jeg for to kyllingbryst, litt fløtegratinerte poteter og en ferskpresset appelsinjuice, det kom på ca 90 kr, så ikke så mye dyrere enn å spise på McDonalds, men mye mye bedre!

De har jo billigere retter også, og et veldig bra utvalg med pytt i panne, omelett, karbonader, stekt laks, kyllingbryst, kyllingspyd, koteletter osv osv.
Som tilbehør har de også større utvalg enn vanlig, ris, stekte potetbåter, fløtegratinerte poteter osv.

Er man i nærheten av Brobekkveien og er sulten er ikke Meny et dårlig valg!

*Innlegget er på ingen måte sponset av Meny.*

3 kommentarer

Marielle Bratthammer

03.08.2016 kl.13:02

Det så faktisk veldig godt ut også! :)

Arbeidskar

03.08.2016 kl.13:06

Det var det også!
Det ble litt vel mye mat da...

Marielle Bratthammer

03.08.2016 kl.13:09

Tror ikke jeg hadde klart mer enn 1/4 :p

Skriv en ny kommentar

Arbeidskar

Arbeidskar

37, Sørum

Opprinnelig fra Namdalen, bor på en gård i Sørum sammen med hunden Odin. Jobber med transport, fritiden går med til båtliv, jakt, skyting, leke handyman, og Odin. Jeg kan nås på kenneth@knor.no Facebook: https://www.facebook.com/Arbeidskar-153481948392745/?fref=ts

Kategorier

Arkiv

hits