Egg og bacon - uten egg...

I dag skal jeg på fest på Jessheim, DDE spiller, og jeg har aldri hørt dem live. Nesten litt flaut siden jeg kommer fra samme sted som dem...

Før fest synes jeg det er greit med litt kraftig kost, og hadde tenkt å lage rundstykker med egg og bacon.

Bruker rundstykker fra Europris, de er grove, smaker godt, billige (20,- for 12 stk) og siden de er gasspakket trenger de ikke ligge i fryseren, som allerede er full...

Etter steking lar jeg de avkjøle seg i en kurv, da blir det sprø skorpe rundt hele.

Så var det baconet sin tur, jeg steker alltid bacon i stekeovnen.

Det er kjempeenkelt, mindre oppvask, og baconet holder seg flatt.

Bare pass på, det går fort fra passe stekt til for mye stekt!!!

Planen var å steke speilegg mens baconet var i ovnen, trodde jeg hadde egg, men det var jo feil...

Jaja, rundstykker med bacon er ikke så verst det heller. ;-)

Én kommentar

Marielle Bratthammer

20.08.2016 kl.16:21

Beik <3

Skriv en ny kommentar

Arbeidskar

Arbeidskar

37, Sørum

Opprinnelig fra Namdalen, bor på en gård i Sørum sammen med hunden Odin. Jobber med transport, fritiden går med til båtliv, jakt, skyting, leke handyman, og Odin. Jeg kan nås på kenneth@knor.no Facebook: https://www.facebook.com/Arbeidskar-153481948392745/?fref=ts

Kategorier

Arkiv

hits