Ikke grevling i taket...

Og heller ikke ellediller eller krokofanter, men jeg fant et pinnsvin i verkstedet!

Etter jobb i dag hadde jeg en kunde innom for å få på nye dekk på varebilen, da jeg var ferdig med bilen hans fortsatte jeg med andre småprosjekter i verkstedet.

Da jeg var på vei til å avslutte for kvelden, og slo av stereoanlegget, hørte jeg noen rare lyder!!

Først tenkte jeg at det kanskje var noen busker som skrapte mot veggen pga vind, men fikk ikke lyden til å stemme med det, og kom på at det var vindstille...

Så tenkte jeg at det kunne være takplatene som hadde blitt varme i solen i dag, og knitret da de ble avkjølt igjen, men SÅ varmt har det da ikke vært i dag, og lyden var veldig konsentrert til en del av verkstedet.

Jeg syntes jeg måtte finne ut av hva det var, Odin hadde jeg satt inn i huset litt tidligere, så det kunne ikke være han.

Jeg slo på lommelykten på mobilen og tittet under boblen til en kamerat av meg, da så jeg at det var en bærepose som rørte på seg!
Det viste seg at pinnsvinet hadde kommet seg inn i en pose, men ikke kom deg ut igjen, så da det gikk rundt inne i posen lagde det rare lyder.

Jeg fikk forsiktig åpnet posen og sluppet det ut, det var småhissig og knurret, men tror nok det egentlig var ganske fornøyd med å komme ut av posen igjen.

Pinnsvin er noen rare og søte dyr, det er kjekt å ha de rundt på gården siden de spiser snegler, men håper det kan flytte ut av verkstedet, og i hvert fall slutte å bo i en pose... ;-)

#pinnsvin #arbeidskar

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arbeidskar

Arbeidskar

38, Sørum

Opprinnelig fra Namdalen, bor på en gård i Sørum sammen med hunden Odin. Jobber med transport, fritiden går med til båtliv, jakt, skyting, leke handyman, og Odin. Jeg kan nås på kenneth@knor.no Instagram: arbeidskar.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits