Dekksesongen er allerede i gang!

Dekksesongen har jammen startet tidlig denne høsten!

Alle disse dekkene er bestilt til kunder, og ligger klare å venter på omlegging.

For dem som driver med dekk på heltid er jo dette ingenting, men for meg som driver med dette som bigeskjeft ved siden av å drive med transport, og hovedsaklig selger til venner og kollegaer er dette ganske mange dekk til å være solgt på 2-3 dager, i hvert fall siden vi bare såvidt har startet på september!

Det er både sommer og vinterdekk der, noen vil være tidlig ute med å ha vinterdekkene klare, mens andre har funnet ut at de har for lite mønster igjen så det er fare for vannplaning når høstregnet setter inn.

Har fått omorganisert litt i verkstedet  også, det er fortsatt en del jobb igjen med både vegger, tak og kontor, men det er mye bedre å jobbe med maskinene når de står med det oppsettet de har nå.
Det trengs litt finjustering før jeg legger opp permanente luftledninger, men det nærmer seg!!

Hvis du holder til i nærheten av Kløfta, og vil ha pristilbud på dekk er det bare å sende meg en mail på kenneth@knor.no.

Jeg skaffer både billigdekk, midt på treet og de beste premiumdekkene, til hyggelige priser.

3 kommentarer

Bente

05.09.2017 kl.11:50

Håper det blir en stund til vi må legge om her i Trøndelag. :-)

Arbeidskar

05.09.2017 kl.11:57

Bente: Det er nok enda lenger til vi må legge om her på østlandet, men det er veldig greit for min del å få spredt salget litt så jeg slipper jobbe HELE døgnet når minusgradene nærmer seg..

Hvor i trøndelag kommer du fra? Jeg kommer fra Overhalla.

Bente

05.09.2017 kl.15:50

Skjønner veldig godt du vil spre salget og arbeidet. Jeg har ikke daglig bruk for bil, derfor prøver jeg å unngå rushet for de som legger om for meg.

Jeg er fra Trondheim, og bor her fortsatt. Fin by med en "utmærket ælv te å spøtt i". Du har flyttet et stykke unna hjemplassen din, var det utferdstrang, eller ble det bare slik?

Skriv en ny kommentar

hits