Dekksesongen er allerede i gang!

Dekksesongen har jammen startet tidlig denne høsten!

Alle disse dekkene er bestilt til kunder, og ligger klare å venter på omlegging.

For dem som driver med dekk på heltid er jo dette ingenting, men for meg som driver med dette som bigeskjeft ved siden av å drive med transport, og hovedsaklig selger til venner og kollegaer er dette ganske mange dekk til å være solgt på 2-3 dager, i hvert fall siden vi bare såvidt har startet på september!

Det er både sommer og vinterdekk der, noen vil være tidlig ute med å ha vinterdekkene klare, mens andre har funnet ut at de har for lite mønster igjen så det er fare for vannplaning når høstregnet setter inn.

Har fått omorganisert litt i verkstedet  også, det er fortsatt en del jobb igjen med både vegger, tak og kontor, men det er mye bedre å jobbe med maskinene når de står med det oppsettet de har nå.
Det trengs litt finjustering før jeg legger opp permanente luftledninger, men det nærmer seg!!

Hvis du holder til i nærheten av Kløfta, og vil ha pristilbud på dekk er det bare å sende meg en mail på kenneth@knor.no.

Jeg skaffer både billigdekk, midt på treet og de beste premiumdekkene, til hyggelige priser.

3 kommentarer

Bente

05.09.2017 kl.11:50

Hper det blir en stund til vi m legge om her i Trndelag. :-)

Arbeidskar

05.09.2017 kl.11:57

Bente: Det er nok enda lenger til vi m legge om her p stlandet, men det er veldig greit for min del f spredt salget litt s jeg slipper jobbe HELE dgnet nr minusgradene nrmer seg..

Hvor i trndelag kommer du fra? Jeg kommer fra Overhalla.

Bente

05.09.2017 kl.15:50

Skjnner veldig godt du vil spre salget og arbeidet. Jeg har ikke daglig bruk for bil, derfor prver jeg unng rushet for de som legger om for meg.

Jeg er fra Trondheim, og bor her fortsatt. Fin by med en "utmrket lv te sptt i". Du har flyttet et stykke unna hjemplassen din, var det utferdstrang, eller ble det bare slik?

Skriv en ny kommentar

hits