hits

Tire Shop Jessheim er i gang!

En av grunnene til at det er veldig lenge siden jeg har blogget er at jeg har hatt mye annet å holde på med, som mildt sagt er mer prioritert enn å blogge.

Siden jeg fikk nøklene lille julaften har jeg nesten bodd på jobb, har omtrent bare vært hjemom for å sove og dusje før neste arbeidsdag.

Jeg jobbet med transport ut februar, samtidig som jeg pusset opp på kveldene for å bli klar til å åpne verkstedet lørdag 17. mars.

Uten god hjelp hadde jeg ikke hatt sjans til å komme i mål (takk Mari!).

Bygget er en nedlagt Statoilstasjon i Lie-krysset, rett utenfor Jessheim.
Driften her ble avsluttet i mai/juni i fjor, en av grunnene var visst at det måtte mye jobb til for å fortsatt få godkjenning av Mattilsynet til å lage mat her.

Vi har ingen matproduksjon her, vi har bare et enkelt utvalg av kioskvarer, så vi har ikke de samme kravene som man har om man skal smøre matpakker, selge pølser osv.

Jeg vet ikke hvor mange timer vi la ned i å få butikken til å se bra ut, men det var mange!!
Det er fortsatt en del som står igjen, litt listverk her og der, henge opp felger til utstilling på veggene osv, men vi fikk da i hvert fall åpnet den planlagte dagen!

Bortsett fra elektrikerarbeid har vi gjort alt selv, vi fjernet over to tonn med metall, flere radiatorer, mange meter rør som ble overflødige, to store søppelsekker med ledninger som var klippet i begge ender osv.

Det ble også revet et par vegger, og satt opp noen nye for å lage kontor osv.

Det har vært gatekjøkken i bygget i mange år, så hele butikken måtte vaskes grundig to ganger med en sterk salmiakkblanding før vi kunne begynne å male.

Vi byttet også alle lysstoffrørene til LED, mer lys og lavere strømforbruk!

Dekklageret er vel det eneste rommet der det ikke trengs oppussing med det første, men det blir nok litt der også etterhvert.
Vi lagerfører Antares, et budgetdekk, i de vanligste dimensjonene, siden vi får så rask levering fra leverandøren vår så trenger vi ikke ha et enormt lager, noe som gjør at vi kan holde prisene nede.

Det ble lagt ned noen timer i dette rommet også, det er her det aller meste skjer i verkstedet.
Da jeg overtok nøklene var det to adskilte haller, men vi fikk åpnet opp veggen etterhvert.
Det var ikke helt med i planene mine å pigge bort flere kvadratmeter med armert betong, men det gikk da det også.

I "gravkammeret" gjenstår det en god del jobb, her tar vi oljeskift og andre enklere bilreparasjoner.
Siden dette er et dekkverksted og ikke et bilverksted er det en del begrensninger på hva vi kan gjøre, men det er jo en god del man kan gjøre også.

I kjelleren har vi dekkhotell, garderobe, kompressorrom osv, heldigvis er det en liten vareheis her, så vi slipper bære hjulene ned trappen.

Må si det hjalp å få malt tak og vegger hvite, det ble mye lysere!


Da har dere fått en liten omvisning, er dere i nærheten er det bare å komme innom å ta en titt!

For tilbud på dekk, send en mail til kenneth@tireshop.no, eller gå inn på tireshop.no der dere finner et skjema.

Følg oss gjerne på instagram, tireshop.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar